top of page

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

VAD ÄR EN BEHOVSANALYS & SCREENING?

En behovsanalys eller screening är ett sätt för mig genom olika övningar och manuella testar att få en lite klarar bild över hur du för din kropp och vart det finns mest utvecklingspotential samt dina styrkor. Detta för att veta hur, vart och när vi ska lägga in de olika  det olika träningsfaserna.

FINNS MÖJLIGHET TILL DELBETALNING?

Ja, vi har inget samarbete med någon av de större aktörerna inom detta som Klarna och PayEx. Vi kan istället utan extra avgifter lägga upp en månadsfakturering efter överenskommelse, dock med kortare betalningsvillkor (15 dagar istället för ordinarie 30 dagar)

HUR SKILJER AKTIVAPA SIG FRÅN ANDRA PT?

Det är en svår fråga då jag inte känner alla andra PTs och deras arbetsätt =) Men jag börjar alltid med screening och tar det därifrån. Sen är mina program aldrig huggna i sten, är det något som inte funkar då hittar vi det som funkar.

UTFÖR NI HEMBESÖK?

Ja, vi tränar där ni känner er som mest bekväma. Vid hembesök tar vi alltid konsultation samt 1h av köpt tjänst till att se möjligheterna av ert hem, gård & omgivning. Vi tillhandahåller utrustning så ni behöver inte, vill ni att vi endast använder oss av er utrustning som ni redan har hemma går det också såklart bra.

GÄLLER FRISKVÅRD HOS ER?

Ja, att träna med PT räknas som skattefri personalvårdsförmån. Kolla med din arbetsgivare vad som gäller hos er.

FAQ: FAQ
bottom of page